Home Uncategorized 10 ide se si ti zbukuroni thonjtë (FOTO)

10 ide se si ti zbukuroni thonjtë (FOTO)

Menduam se i kishim parë të gjitha, derisa zbuluam për thonjtë buzëkuq. Ky togfjalësh duket i çuditshëm, por kur shihni formën e këtyre thonjve, e merrni me mend: Pjerrësia e thonjve ngjan me majën e një buzëkuqi.

Ndërsa format e tjerave të thonjve, janë ende “in”, thonjtë buzëkuq janë argëtues, të çuditshëm dhe thuajse futuristik. Kjo është pikërisht arsyeja pse po bëhen trend në 2022-shin.

Kadimah Aaliyah, estetiste thonjsh, megjithatë, thotë se “këto thonjë janë si bizhuteri”. Kjo do të thotë se me to s’duhet të hapni kanaçe, të lani enët pa doreza apo të lëvizni mobilje të rënda.

Tani, po kërkoni për ide? Ja disa:

#1

 

#2

#3

#4

#5

#6

#7

#8

#9

#10

#11

#12

#13

#14

Burimi: Cosmopolitan