Në rast se po pyesni veten, po, është shumë e lehtë që celulari juaj të marrë një virus, ashtu si kompjuterët. Ajo që zakonisht ndodh në një telefon celular është se virusi synon pikat e dobëta dhe aplikacionet që mund të mos menaxhojnë siç duhet informacionin tuaj personal.

Nëse ka një virus të pazbuluar, ai do të rrisë përdorimin tuaj të përgjithshëm të të dhënave.

Aplikacionet që dalin jashtë funksionit

Ndonëse ka një sërë arsyesh që mund të ndodhë kjo, nëse keni shumë hapësirë ??ruajtëse dhe jo aplikacione të panumërta, por po i shihni ato të dalin jashtë funksioni, mund të keni një virus.

Është normale nëse ndodh aty-këtu, por mbinxehja e shpeshtë mund të nënkuptojë se ‘malware’ po e konsumon shpejt RAM-in.

Është si posta e padëshiruar. Nëse merrni ankesa nga miqtë se u dërgoni lidhje të rrezikshme, ndoshta duhet ta shikoni.

Si të hiqni virusin nga një iPhone

-Pastroni historinë tuaj përmes cilësimeve.

-Shkoni te cilësimet, shkoni te Apple ID, pastaj iCloud. Zgjidhni rezervimin më të fundit.

-Shkoni te “Cilësimet”, zgjidhni “Përgjithshme”, pastaj “Rivendos” dhe “Fshi të gjithë përmbajtjen”. Rivendosja në fabrikë është zgjidhja e fundit.