Thursday, February 2, 2023

Ali Ahmeti: Në Qeveri kemi ekip të sukseshëm, të mrekullueshëm

Bashkimi Demokratik për Integrim nën udhëheqje të...

Grubi: Jemi në rrugë të drejtë sepse jemi në rrugë të Ali Ahmetit

Zëvendëskryeministri i parë, Artan Grubi ka shoqëruar...

Tri aksidente në Veternik këtë mëngjes, tetë automjete të përfshira

Mëngjesin e së enjten disa aksidente kanë ndodhur në Veternik në Prishtinë.

Policia ka thënë se në aksidentin e parë u përfshinë katër automjete.

Në aksidentin e dytë u përplasën dy automjete dhe në të tretin po ashtu dy automjete të tjera.

“Në Veternik rreth orës 08:50, kemi pranuar informatën për tri aksidente, 1.aksident me dëme materiale të përfshira katër automjete 2. Dy automjete, një person i lënduar 3.aksident me dëme materiale të përfshira dy automjete”, ka thënë Policia për KOHËN.

Njësitet përkatëse po merren me rastet.