Kryetari i BDI-së, Ali Ahmeti i shoqëruar nga bashkëpunëtorë sot do të nis takimet me qytetarët e Tetovës, takime këto të cilat do të mbahen gjatë gjithë javës nëpër zona të ndryshme të qytetit dhe rrethinës.

Takimi i parë do të mbahet sonte me fillim nga ora 19:00 në Restaurantin “Arra”.

Kjo është agjenda e plotë e takimeve me qytetarët e Tetovës.