Thursday, February 2, 2023

Ali Ahmeti: Në Qeveri kemi ekip të sukseshëm, të mrekullueshëm

Bashkimi Demokratik për Integrim nën udhëheqje të...

Grubi: Jemi në rrugë të drejtë sepse jemi në rrugë të Ali Ahmetit

Zëvendëskryeministri i parë, Artan Grubi ka shoqëruar...

Grubi: Tabelat informative në vendkalimin Bllacë tashmë dhe në gjuhën shqipe

Tabelat informative në vendkalimin kufitar Bllacë tashmë janë edhe në gjuhën shqipe.

Lajmin e ka bërë të ditur zëvendëskyeministri i parë i qeverisë, Artan Grubi në rrjetin social Facebook.

Grubi shton se përdorimi dhe zbatimi i gjuhës shqipe si gjuhë zyrtare është obligim kushtetues.

Statusi i plotë:

Drejtoriа e Doganave të Maqedonisë së Veriut vendosi tabelat informative edhe në gjuhën shqipe në vendkalimin kufitar në Bllacë.
Me këtë rast përgëzoj veprimin e përgjegjësisë së tyre të lartë institucionale për zbatimin e obligimit kushtetues dhe ligjor të përdorimit të gjuhës shqipe si gjuhë zyrtare.