Thursday, February 2, 2023

Ali Ahmeti: Në Qeveri kemi ekip të sukseshëm, të mrekullueshëm

Bashkimi Demokratik për Integrim nën udhëheqje të...

Grubi: Jemi në rrugë të drejtë sepse jemi në rrugë të Ali Ahmetit

Zëvendëskryeministri i parë, Artan Grubi ka shoqëruar...

Xhemaili: Gjithmonë jemi bashkuar me idetë madhore të Ali Ahmetit, sepse ai ua kthej dinjitetin shqiptarëve

Hisen Xhemaili, nga takimi që BDI-ja është duke zhvilluar në Sellcë të Tetovës në kuadër të takimeve që kjo parti po zhvillon me qytetarët ka thënë se prezenca masovike mbrëmë tregon se malësia e sharrit gjithmonë ka qenë e rreshtuar pas liderit të BDI-së, Ali Ahmeti.

“Ju po prisni, Ali Ahmetin, figurë politike e 20 viteve të fundit, lider partie I cili ka ardhur këtu me ministra, drejtorë, figurë të cilën përpos shqiptarisë e njohin edhe rajoni. E them këtë për të bër një krahasim me vitin 2001, atëherë kur banorët e kësaj ane, kur u bashkuam me Ahmetin pa e njohur fare. Pse ka ndodhur kjo? Ka ndodhur sepse atëherë i kemi besuar idesë madhore, dhënijes së kushtrimit të tij për të ju bashkangjitur luftës kundër padrejtësive në këtë vend. Kush me pushkë, logjistikë e kush me buk, iu bashkuan Ali Ahmetit dhe e kanë përkrahur deri më sot dhe lirisht ne mund të themi se nuk kemi gabuar që atëherë kemi përkrahur idenë e Ali Ahmetit për tu sjellur dinjitetin shqiptarëve”, tha Hisen Xhemaili.