Thursday, March 30, 2023

Keqpërdorën seksualisht të miturën – dhjetë persona privohen nga liria

Hetimet për keqpërdorim seksual dhe përgatitje të...

Kryeprokurori Joveski s’jep detaje për mbikëqyrjen e Korridoreve 8 dhe 10-D

Kryeprokurori Lubomir Joveski nuk jep detaje lidhur...

Sulmohet fizikisht një i mitur nga Sellca.

Dyzet e dy vjeçari A.S. nga Sellca...

Ali Ahmeti sot takon Forumin e gruas në Tetovë si dhe qytetarët

Kryetari i BDI Ali Ahmeti i shoqëruar me bashkëpunëtorë sot pritet që të mbajë dy aktivitete në Tetovë.

Fillimisht në ora 17:00 do të takojë Forumin e gruas të BDI-së, kurse më pas në ora 19:00 do të takojë qytetarët.

Ngjarja e parë do të mbahet tek restaurant Ara kurse e dyta tek restaurant Lusna.

 

Njoftim

Të nderuar,

Ju njoftojmë se sot (e enjte, 26.01.2023) me fillim në ora 17:00, kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim, z. Ali Ahmeti do të realizojë takim me forumin e gruas të BDI-së tek restaurant Arra” në Tetovë, kurse me fillim në ora 19:00 takon qytetarët tek restaurant “Lusna” në Tetovë.

Ftojmë ekipin tuaj të ndjek ngjarjen.