Ministria e Punëve të Brendshme ka njoftuar se gjatë ditës së djeshme ka arrestuar një 55-vjeçar nga Saraji. Tek i njëjti policia ka gjetur 26 pako me heroinë.

“Me datë 25.01.2023 në ora 11:35, në zonën e Karposhit, zyrtarë policorë nga Njësiti policor për intervenim pranë SPB-Shkup, e kanë privuar nga liria për shkak se te i njëjti janë gjetur dhe konfiskuar 26 pako me heroinë”, thonë nga MPB.