Në raportin e MPB-së thuhet se aksidenti ka ardhur pasi vetura me targa të Kumanovës ka sulmuar çiklistin nga po i njejti vend dhe ka ikur.

“Zh.J eshte derguar ne spital ne Kumanove, por për shkak te lendimeve serioze, eshte dèrguar ne Kompleksin e Klinikave “Nëne Tereze” në Shkup, ku sot, ne ora 06:00 ka nderruar jete. Pas ndërmarrjes se masave he aktiviteteve nga nepunësit policore në SPB Kumanove, eshte gjetur shoferi S.M. dhe në bisede zyrtare në stacion policor e ka pranuar veprën. Pas dokumentimit te rastit, kunder tij do te parashtrohet kallēzim penal”, qendron me tej ne njoftimin e MPB-së.