Thursday, March 30, 2023

Keqpërdorën seksualisht të miturën – dhjetë persona privohen nga liria

Hetimet për keqpërdorim seksual dhe përgatitje të...

Kryeprokurori Joveski s’jep detaje për mbikëqyrjen e Korridoreve 8 dhe 10-D

Kryeprokurori Lubomir Joveski nuk jep detaje lidhur...

Sulmohet fizikisht një i mitur nga Sellca.

Dyzet e dy vjeçari A.S. nga Sellca...

Pendarovski: Tmerri i Holokaustit na e kujton përgjegjësinë që të ndërtojmë shoqëri demokratike

Miliona viktimat dhe tmerri i Holokaustit na e kujtojnë përgjegjësinë tonë të përbashkët historike të ndërtojmë shoqëri demokratike në të cilat antisemitizmi, anticiganizmi dhe racizmi asnjëherë nuk do të përsëriten, porositi Pendarovski sot me rastin e Ditës Ndërkombëtare për Kujtimin e Viktimave të Holokaustit – 27 janar.

Presidenti në profilin e tij në Fejsbuk theksoi se lufta kundër të gjitha formave të diskriminimit është me rëndësi të veçantë.

“Vetëm me luftë të vazhdueshme kundër të gjitha formave të diskriminimit mund të sigurojmë respekt për diversitetin dhe të drejtat dhe liritë e njeriut të çdo individi”, thuhet në publikimin.