Friday, March 31, 2023

Grubi: Po hesht, po duroj, po veproj sipas porosisë së Ali Ahmetit!

Së fundmi, kreu i  Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti i ka dhënë një një porosi shumë të rëndësishme zëvendëskryeministrit të parë, Artan Grubi të heshtë, veprojë e punojë, sepse pavarësisht faktit se qent lehin, sipas Ahmetit, karavani po ecën.

E I menjëhershëm ka qenë reagimi i Zëvendëskryeminitrit të parë, Grubi.

Nëpërmes një postimi në rrjetet sociale, Grubi ka thënë se ai po vepron, heshtë dhe duron njejtë sic edhe e ka mësuar misionari Ali Ahmeti.