Wednesday, March 29, 2023

Ibraimi: “Fronti për Europë”, bllokon shtrirjen ruse në Maqedoninë e Veriut

“Fronti për Europë” nëse shfrytëzohet mirë nga...

Ekspozitë e vizatimeve fëmijërore nga karvani “Kuvendi për qytetarët”

Në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë së...

Grubi: Politikat rinore janë pikë e fortë e BDI-së

Duke i’u përgjigjur një qytetari nga Bogovina, zëvendëskryeministri i parë, Artan Grubi ka thënë se I gjithë ekipi që I përfaqëson qytetarët në ekzekutiv është në moshë relativisht të re.

Sipas Grubit, që nga përfaqësuesit në këshillat komunal, drejtoritë, ministritë etj.

“Politikat rinore janë pikë e fortë e BDI-së ndaj të rinjtë janë pjesë e këshillave vendor, janë të përfaqësuar në ekzekutivin e partësë, shumica prej tyre janë drejtor në drejtori të mëdha. BDI u jep një theks të veçantë rinisë, për të ju prirë proceseve. Edhe në kohën e luftës, edhe në vitin 2001, edhe në sfidat e sotme drejt BE-së kemi gjetur gjeneratat e duhura qe ti ecin këto procese përpara. Tashmë ka ardhur koha e cilësisë së jetës dhe investimeve moderne infrastrukturore,prandaj gjithmonë kemi gjetur gjeneratat e duhura, sepse janë sfida të reja të një kohe të re, për një gjeneratë të re. Kryetari i Komunës së Bogovinës le ta themeloj se qendrën rinore sepse besoj do të ketë përkrahje nga të gjtihë”, deklaroi Grubi.