Sunday, September 24, 2023

Ministri i brendshëm bullgar Demerxhiev për vizitë në Shkup, takohet me Spasovskin

Zëvendëskryeministri i Rendit dhe Sigurisë Publike dhe ministër i Punëve të Brendshme i Bullgarisë, Ivan Demerxhiev, me një delegacion shoqërues, sot do të qëndrojë për vizitë pune në Maqedoninë e Veriut, gjatë së cilës do të takohet me ministrin e Punëve të Brendshme Oliver Spasovskit.

Në takim pritet të bisedohet për aktivitetet që duhet të ndërmerren me rastin e shënimit të 151 vjetorit të Goce Dellçevit.

Sipas njoftimit të MPB-së pas takimit mes dy ministrave nuk janë paraparë deklarata për media, por opinioni do të njoftohet përmes një komunikate për shtyp.