Thursday, March 30, 2023

Keqpërdorën seksualisht të miturën – dhjetë persona privohen nga liria

Hetimet për keqpërdorim seksual dhe përgatitje të...

Kryeprokurori Joveski s’jep detaje për mbikëqyrjen e Korridoreve 8 dhe 10-D

Kryeprokurori Lubomir Joveski nuk jep detaje lidhur...

Sulmohet fizikisht një i mitur nga Sellca.

Dyzet e dy vjeçari A.S. nga Sellca...

56 vjeçari nga Tenova kërcënon me armë dhe lëndon bërvenicaliun!

Mbrëmjen e djeshme (02-shkurt) rreth orës 21:45 minuta, zyrtarët policorë të SPB-Tetovë kanë privuar nga liria 56-vjeçarin S.R. nga Tenova e Tetovës, i cili është denoncuar një orë më parë nga 44-vjeçari D.K. nga Bërvenica e Tetovës se kanë pasur një debat verbal me të në Tenovë, e më pas një person i cili ka qenë bashkë me S.R. e ka kërcënuar me armë zjarri dhe e ka lënduar. Rasti është zbardhur dhe dokumentuar.

Mbrëmjen e djeshme (02-shkurt) rreth orës 21:45 minuta, zyrtarët policorë të SPB-Tetovë kanë privuar nga liria 56-vjeçarin S.R. nga Tenova e Tetovës, i cili është denoncuar një orë më parë nga 44-vjeçari D.K. nga Bërvenica e Tetovës se kanë pasur një debat verbal me të në Tenovë, e më pas një person i cili ka qenë bashkë me S.R. e ka kërcënuar me armë zjarri dhe e ka lënduar. Rasti është zbardhur dhe dokumentuar.