Wednesday, March 29, 2023

Ekspozitë e vizatimeve fëmijërore nga karvani “Kuvendi për qytetarët”

Në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë së...

Seanca e Komisionit Parlamentar për Politikë të Jashtme

Shkup, 29 mars – Komisioni Parlamentar për Politikë...

Përvjetori i Goce Dellçevit, Spasovski: Nuk do të lejojmë asnjë eskalim

Ministri i Punëve të Brendshme, Oliver Spasovski sot dërgoi apel deri te të gjithë qytetarët me rastin e shënimit të 4 Shkurtit, ditëlindjes së Goce Dellçevit, përmes të cilit bën thirrje që të mos u nënshtrohen provokimeve dhe shënimi të kalojë me qetësi dhe dinjitet.

“Institucionet nuk do të lejojmë asnjë eskalim, incident ose përbuzje të popullit maqedonas dhe të shtetit nga askush. Nga këtu u dërgoj mesazh edhe subjekteve politike dhe politikanëve, që të jenë të përgjegjshëm në gjithë këtë proces”, u shpreh Spasovski.