Thursday, March 30, 2023

Keqpërdorën seksualisht të miturën – dhjetë persona privohen nga liria

Hetimet për keqpërdorim seksual dhe përgatitje të...

Kryeprokurori Joveski s’jep detaje për mbikëqyrjen e Korridoreve 8 dhe 10-D

Kryeprokurori Lubomir Joveski nuk jep detaje lidhur...

Sulmohet fizikisht një i mitur nga Sellca.

Dyzet e dy vjeçari A.S. nga Sellca...

Artin Spahiu: Kritika për interesa personale është dyfytyrësi

Kryetari i degës së BDI në Dibër, Artin Spahiu ka reaguar pas zhvillimeve të fundit në degën e BDI në Çair, duke theksuar se kritika nuk ka pasur për dështime dhe paaftësi, por të gjitha bëhen për interesa personale.

Madje, Spahiu shkruan se të dalësh të kritikosh funksionarët e partisë pa asnji arsye, vetëm për interesa personale, është më shumë se dyfytyrësi- Dashakeqësi.

Të kërkosh BDI-në e para tetë viteve, do të thotë që, si atëherë, kur ata që nuk kishin pushtet dhe nuk kishin funksione luftonin me mish e me shpirt për të mbrojtur bashkëpartiakët e tyre nëpër funksione kur ata akuzoheshin për krim, korrupsion, amoralitet, keqpërdorim detyre, paaftësi… dhe asnjëherë nuk dolën për të kritikuar njëri tjetrin, ndërsa në anën tjetër të dalësh të kritikosh funksionarët e partisë pa asnji arsye, vetëm për interesa personale, është më shumë se dyfytyrësi- Dashakeqësi!