Wednesday, March 29, 2023

Ibraimi: “Fronti për Europë”, bllokon shtrirjen ruse në Maqedoninë e Veriut

“Fronti për Europë” nëse shfrytëzohet mirë nga...

Ekspozitë e vizatimeve fëmijërore nga karvani “Kuvendi për qytetarët”

Në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë së...

Sulmoi prindërit e tij, arrestohet nga policia

Ministria për Punë të Brendshme njofton se gjatë ditës së djeshme policia ka privuar nga liria 28 vjeçarin V.M. nga Tetova, i cili ishte denoncuar nga prindërit e tij për dhunë fizike dhe dëmtim të orendive shtëpiake.

“Dje (06-shkurt) rreth orës 13:40 në rrugën “Vëllezërit Milladinovi” në Tetovë, zyrtarë policorë të SPB-Tetovë kanë privuar nga liria 28-vjeçarin V.M. nga Tetova, i cili gjysmë ore më parë ishte raportuar nga prindërit e tij se në shtëpinë e përbashkët familjare në Tetovë një ditë më parë i kishte sulmuar fizikisht dhe kishte dëmtuar një pjesë të orendive në shtëpi”, njoftojnë nga SPB-Tetovë, duke shtuar se ai është ndaluar në Komisariat dhe për të do të përgatitet parashtresë përkatëse”, thonë nga SPB-Tetovë.