Thursday, March 30, 2023

Keqpërdorën seksualisht të miturën – dhjetë persona privohen nga liria

Hetimet për keqpërdorim seksual dhe përgatitje të...

Kryeprokurori Joveski s’jep detaje për mbikëqyrjen e Korridoreve 8 dhe 10-D

Kryeprokurori Lubomir Joveski nuk jep detaje lidhur...

Sulmohet fizikisht një i mitur nga Sellca.

Dyzet e dy vjeçari A.S. nga Sellca...

RMV, në mesnatë do të lirohet çmimi i dizelit

Komisioni Rregullator i Energjetikës ka miratuar vendim me të cilin prej sonte në mesnatë çmimi me pakicë i dizelit do të lirohet për 2,5 denarë për litër, ndërkaq çmimi i benzinës do të mbetet i njëjtë. 

Çimet e derivateve:

  • Dizeli: 76 denarë për litër
  • Vaji ekstra i lehtë: 75 denarë për litër
  • Benzina BS95: 82 denarë për litër
  • Benzina BS98: 84 denarë për litër
  • Mazuti: 41,4 denarë për kilogram