Wednesday, March 29, 2023

Ibraimi: “Fronti për Europë”, bllokon shtrirjen ruse në Maqedoninë e Veriut

“Fronti për Europë” nëse shfrytëzohet mirë nga...

Ekspozitë e vizatimeve fëmijërore nga karvani “Kuvendi për qytetarët”

Në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë së...

Takimi vjetor me ambasadorët e vendeve të BE-së, Grubi: Ndryshimet kushtetuese, nevojë imediate

Është mbajtur sot seanca e rregullt vjetore me ambasadorët e akredituar të Bashkimit Europian në Maqedoninë e Veriut. Zëvendëskryeministri i parë i Qeverisë, Artan Grubi i cili ishte pjesëmarrës në këtë seancë ka dhënë sqarime të detajuara për opinion rreth temave të diskutuara. Grubi mes tjerash shkruan se duhet ruajtur madje dhe përforcuar marrëdhëniet ndërfqinjësore si dhe të bëhet dhe miratimi i ndryshimeve kushtetuese.

Statusi i plotë: