Wednesday, March 29, 2023

Ibraimi: “Fronti për Europë”, bllokon shtrirjen ruse në Maqedoninë e Veriut

“Fronti për Europë” nëse shfrytëzohet mirë nga...

Reagimi i djalit kur i nxjerrin nënën e gjallë nga rrënojat pas 7 ditëve

Një grua është nxjerrë e gjallë nga rrënojat, pas shtatë ditëve, prej kur termeti shkatërrues goditi Turqinë.

Edhe pse shanset për të gjetur dikë të gjallë po zvogëlohen ndjeshëm çdo orë, disa njerëz, foshnje e të moshuar, janë shpëtuar më shumë se shtatë ditë pas tërmetit të tmerrshëm.

Disa foto prekëse vijnë nga Hatay, provinca ku shpëtimtarët nxorën të gjallë një grua nga rrënojat e një pallati.

Ajo quhet Serap Donmez dhe bien në sy fotot e djalit të saj duke festuar gjetjen e nënës së tij.