Wednesday, March 29, 2023

Ibraimi: “Fronti për Europë”, bllokon shtrirjen ruse në Maqedoninë e Veriut

“Fronti për Europë” nëse shfrytëzohet mirë nga...

Ekspozitë e vizatimeve fëmijërore nga karvani “Kuvendi për qytetarët”

Në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë së...

ASH-ja në Qeveri, Jonuzi: Alarm edhe për VMRO-në që ti mbështes ndryshimet kushtetuese

Bashkangjitja e Aleancës për Shqiptarët (ASH) me shumicën parloamentare përveç kauzës së madhe shtetërore për përshpejtimin e procesit për anëtarësim të vendit në Bashkimin Evropian, zyrtarizon edhe “Frontin për Evropën” të promovuar nga kreu i BDI-së, Ali Ahmeti, kështu ka deklaruar në një deklaratë për portalin në gjuhën maqedonase “Faktor”, gazetari Destan Jonuzi.

“Hyrja e Aleancës për Shqiptarët në Qeveri, përveç kauzës së madhe shtetërore për përshpejtimin e procesit për anëtarësim të vendit në Bashkimin Evropian, zyrtarizon edhe aleancën me “Frontin për Evropën” të promovuar nga lideri i BDI-së, Ali Ahmeti muajt e fundit. Hyrja e ASH-së në Qeveri është alarm për të gjitha forcat progresive, përfshirë VMRO-DPMNE-në, që të mendojnë, reflektojnë dhe ti mbështesin ndryshimet e nevojshme kushtetuese në mënyrë që vendi të vazhdojë pa pengesa në rrugën drejt BE-së”, ka deklaruar Jonuzi për “Faktor”.