Wednesday, March 29, 2023

Ibraimi: “Fronti për Europë”, bllokon shtrirjen ruse në Maqedoninë e Veriut

“Fronti për Europë” nëse shfrytëzohet mirë nga...

Ekspozitë e vizatimeve fëmijërore nga karvani “Kuvendi për qytetarët”

Në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë së...

Grubi, Osmani e funksionarë të BDI në Dizhon të Çairit. Përkrahje e madhe rrugës vizionare të Ali Ahmetit

Funksionarë të lartë të BDI-së dega Çarit sonte kanë takuar qytetarët e nëndegës së Dizhonit ku kanë bashkëbiseduar për punët e bëra gajtë qeverisjes së fundit. Në këtë takim ishte i pranishëm, Zv/kryeministri i parë, Artan Grubi, Ministri i Jashtëm, Bujar Osmani dhe Adrian Muca, Shaip Zendeli dhe shumë funksionarë tjerë.

Grubi para të pranishmëve u shpreh se kjo është rruga 21 vjeçare e Ali Ahmetit ku është kënaqësi të shohësh se ky përcaktim ka mbetur i palëkundur mes aktivistëve të BDI-së.

“21 vite besnikëri ndaj rrugës vizionare të liderit tonë Ali Ahmeti dhe kënaqësi të shohësh se ky përcaktim ka mbetur i palëkundur mes aktivistëve të BDI-së edhe në Këshillin Vendor Dizhoni 2.

Faleminderit për mikëpritjen, përkrahjen, këshillat dhe rreshtimin krahë liderit tonë në thirrjen e tij për të bërë bashkë hapat e duhur drejt Europës dhe jetës më cilësore!” u shpreh Grubi.