Wednesday, March 29, 2023

Ibraimi: “Fronti për Europë”, bllokon shtrirjen ruse në Maqedoninë e Veriut

“Fronti për Europë” nëse shfrytëzohet mirë nga...

Ekspozitë e vizatimeve fëmijërore nga karvani “Kuvendi për qytetarët”

Në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë së...

Rikujtesë dhjetëvjeçare/ Sa parashikim atëherë, aq realitet sot!

Zëvendës Kryeministri i Parë në Qeverinë e Maqedonisë së Veriut Artan Grubi, ne RIKUJTESËN e shokut e bashkëveprimtarit të Kryetarit të BDI-së z. Ali Ahmeti, veprimtarit nga Kosova, z. Ismet Sylejmanit!

Sa parashikim atëherë, aq realitet sot!

Rikujtesë dhjetëvjeçare

Kjo është historia e re e pas Luftes së Ushtrisë Çlirimtare Kombëtare!
Në Maqedoni dorëzojnë dhe pranojnë detyrën e Ministrit të Mbrojtjes shqiptarët e mëdhenj Fatmir Besimi dhe Talat Xhaferi!

Kjo është e ardhmja e qeverisjes me potencial 100% shqiptar të faktorit politik shqiptar që aktualisht udhëhiqet nga Udheheqësi i popullit shqiptar Ali Ahmeti e shokët e Tij në Maqedoni!…

Ismet Sylejmani,
Prishtinë 19 Shkurt 2013/2023!