Thursday, March 30, 2023

Francë, përplasje mes qytetarëve dhe policisë.

Rreth 800 mijë protestues bllokuan transportin publik,...

A do të lëviz Greqia drejt njohjes së Kosovës?

Nikos Dendias në vizitën e tij të...

Horoskopi për datën 30 mars

Vendet e largëta kanë një tërheqje të...

Sërish alarme për bomba në 32 shkolla në Shkup dhe një në Prilep

Në 32 shkolla në Shkup dhe një në Prilep sot janë dërguar paralajmërime për bomba. Ato kanë arritur në adresat elektronike të shkollave.

“Menjëherë pas marrjes së denoncimeve, nga punonjësit e policisë janë marrë masat për evakuimin e sigurt të objekteve dhe po vijojnë kontrollet antiterror dhe po merren masa për zbardhjen e rasteve”, bëjnë të ditur nga MPB.

Dje, përveç shkollave, raportime për bomba ka pasur edhe në institucione, hotele, objekte dhe qendra tregtare në Shkup.