Në fillim të muajit shkurt, Samsung prezantoi serinë e re Galaxy S23 e cila përbëhet nga Galaxy S23, Galaxy S23+ dhe sigurisht modeli Galaxy S23 Ultra. Me këtë të fundit, dy botë të inovacionit të Samsung Galaxy bashkohen në një kategori të vetme. Ky smartphone ka gjithçka që ka pjesa tjetër e serisë, dhe për ata përdorues më kërkues, ai sjell disa veçori më shumë.

Më poshtë ju listojmë disa nga karakteristikat.

Performanca dhe jetëgjatësia e baterisë

Me një ekran 6,8 inç QHD+ Edge* Dynamic AMOLED 2X, ai ofron një sipërfaqe mbresëlënëse për të parë video, për të shkruar e-mail ose thjesht për të shfletuar në web, të gjitha këto gjithashtu bëhen më të lehta me S Pen. Pavarësisht zonës së madhe të ekranit, Galaxy S23 Ultra ka një shpejtësi të lartë rifreskimi Super Smooth prej 120 Hz, e cila mund të shkojë deri në një 240 Hz në Game Mode. E gjithë kjo mundësohet nga Snapdragon® 8 Gen 2, platforma më e fuqishme dhe efikase ndonjëherë në një smartphone Samsung Galaxy.