Wednesday, March 29, 2023

Ibraimi: “Fronti për Europë”, bllokon shtrirjen ruse në Maqedoninë e Veriut

“Fronti për Europë” nëse shfrytëzohet mirë nga...

Ekspozitë e vizatimeve fëmijërore nga karvani “Kuvendi për qytetarët”

Në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë së...

Gjysma e votuesve të VMRO-së, nuk i besojnë Mickoskit!

Hristian Mickoski duket se është i padëshiruar në krye të VMRO-DPME-së.

Këtë e tregon sondazhi i fundit i realizuar nga mkd.mk në të cilin thuhet se VMRO-ja ka 22% të votave të qytetarëve por nuk është njëjtë besueshmëria edhe tek lideri i tyre, Hristian Mickoski.

Sondazhi tregon se gjysma e votuesve të VMRO-së, rrespektivisht 11 përqind e tyre nuk i besojnë Hristian Mickoskit i cili në sondazh ka arritur të sigurojë vetëm 11% të besueshmërisë.

Kjo është një tregues se brenda kampit të kuq opozitarë në RMV ka paknaqësi dhe votuesit besnik të VMRO-së nuk i besojnë më kryetarit të tyre.

Kujtojmë së fundi në adresë të Mickoskit rëndojnë disa akuza nga mediat maqedonase.

Ai akuzohet për shitje të partisë dhe idealit për disa fotovoltaikë e disa hidrocentrale.

Së fundi indeks.mk zbuloi edhe skandalin milionësh me shtëpitë që Mickoski është duke i ndërtuar në qendër të Shkupit e të cilat i ka regjistruar në emër të dhëndrit të tij.