Thursday, March 30, 2023

Keqpërdorën seksualisht të miturën – dhjetë persona privohen nga liria

Hetimet për keqpërdorim seksual dhe përgatitje të...

Kryeprokurori Joveski s’jep detaje për mbikëqyrjen e Korridoreve 8 dhe 10-D

Kryeprokurori Lubomir Joveski nuk jep detaje lidhur...

Sulmohet fizikisht një i mitur nga Sellca.

Dyzet e dy vjeçari A.S. nga Sellca...

Grubi në Click plus: Nuk është për shkak të realizimit të programit, por për çështje të hatërmbetjes

“Ata që nuk e votojnë këtë Qeveri, nuk e bëjnë përshkak të mos funksionimit apo mos realizimit të programit tonë, mirëpo për çështje të hatërmbetjes, pse është ky dhe nuk është ai. Ka pasur ndikime që kjo Qeveri të mos votohet, ndikime nga individe, nga nëntoka, mirëpo që fatmirësisht nuk kanë arritur. Ka pasur ndikime në BDI, LSDM, ASH mirëpo marrëveshja është e qëndrueshme. Qëllimi ka qenë të krijohet një krizë institucionale, por që nuk ndodh,” u shpreh Grubi.

Zëvendëskryeministri i parë Grubi më tej në Click plus ka folur edhe për tentativat nga dikush që mos votohet kjo qeveri, mirëpo nuk kanë arritur.