Saturday, December 2, 2023

MPB Maqedoni: Edhe alarmet e sotme për bomba ishin të rrejshme

Edhe denoncimet sotme për vendosje të bombave në disa shkolla në Shkup dhe Prilep, si dhe në Gjykatën Themelore të Ohrit, ishin të rrejshme.

Këtë e kanë konstatuar nga MPB pas kontrolleve të kryera nga ana e tyre.

“Pas kontrolleve të bëra në lidhje me denoncimet e sotme në 21 shkolla të mesme dhe 11 shkolla fillore në zonën e Shkupit, një shkollë fillore në Prilep dhe në Gjykatën Themelore në Ohër, MPB-ja informon se bëhet fjalë për kallëzime të rreme”.

“Menjëherë pas marrjes së denoncimeve nga punonjësit e policisë janë marrë masa për evakuimin e sigurt të objektit dhe më pas është kryer kontroll i detajuar nga grupi i kontrollit antiterrorist dhe është konstatuar se bëhet fjalë për kallëzim të rremë”, thuhet në njoftim./Telegrafi/