Wednesday, March 29, 2023

Ibraimi: “Fronti për Europë”, bllokon shtrirjen ruse në Maqedoninë e Veriut

“Fronti për Europë” nëse shfrytëzohet mirë nga...

Ekspozitë e vizatimeve fëmijërore nga karvani “Kuvendi për qytetarët”

Në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë së...

Trajneri i PSZH-së “kapet” me tifozerinë kundërshtare

PSZH ia doli me sukses në një nga transfertat më të vështira sezonale përballë Marseja në “Velodrome”. Të besuarit e trajnerit Kristof Galtier triumfuan me rezultatin e pastër 0-3 duke hedhur një hap të rëndësishëm drejt titullit kampion teksa e dërgojnë në plus tetë diferencën nga ndjekësit e Marseille.

Atmosfera në Velodrome ishte e zjarrtë ndërsa në fund tifozeria vendase e mërzitur edhe nga rezultati, provokoi teknikun e kryeqytetasve Galtier. Edhe ky i fundit nuk e ruajti qetësinë dhe iu kthye njërit prej tyre.

Ndërhyrja e pjesëtarëve të tjerë të stafit bëri që të “shuhej” tensioni me Galtier që u irritua vërtet dhe e mori shumë seriozisht situatën.