Zëvendëskryeministri i parë, Artan Grubi ka thënë se Vettingu rigoroz dhe pa lëshime është zgjidhja e vetme për drejtësinë selektive.
Ai ka thënë se ekspertiza dhe super-ekspertiza zbulon se Agim Islami është i pafajshëm por fatkeqësisht është ende burgjeve.

Ka shtuar se drejtësi selektive është vendosur edhe për dënimin e tifozëve shqiptarë për dallim nga vendimi që u morr për dënimin e tifozëve maqedonas.

Ai tha se vetingu rigoroz është zgjidhje e vetme për këtë.

“Super ekspertiza është tregues se Agim Islami është i pafajshëm. Këtë e dinë e gjithë bota, por fatkeqësisht është në burg. Vetingu është zgjidhje për drejtësinë selektive që për fat të keq dënoi edhe dy tifozët shqiptarë, por jo tifozët maqedonas”, tha Grubi