Thursday, March 30, 2023

Keqpërdorën seksualisht të miturën – dhjetë persona privohen nga liria

Hetimet për keqpërdorim seksual dhe përgatitje të...

Kryeprokurori Joveski s’jep detaje për mbikëqyrjen e Korridoreve 8 dhe 10-D

Kryeprokurori Lubomir Joveski nuk jep detaje lidhur...

Sulmohet fizikisht një i mitur nga Sellca.

Dyzet e dy vjeçari A.S. nga Sellca...

Mitovski “zbardh” skandal të ri: Si po pasurohen funskionarët e VMRO-së duke qëndruar në opozitë

Redaktori i Infomax, Aleksandar Mitovski, në emisionin e sotëm të “Biseda të vështira” ka paralajmëruar një skandal të ri që do të publikohet në ditët në vijim.

Mitovski njofton se bëhet fjalë për prona dhe vetura luksoze të cilët janë blerë në muajt e fundit nga funskionarët e opozitares, VMRO-DPMNE.
Mitovski renditi vetëm disa prej tyre:

Gordana Dimitrieska Kochovska, nënkryetare e VMRO-DPMNE-së, bleu një “Toyota Raft” 4 të re, një parcelë elitare në Sopishtë dhe aktualisht është duke ndërtuar një shtëpi.

Marija Miteva, zëdhënëse e partisë, ka blerë një “Volksëagen Tuareg” të ri 2022.

Banesa e Dejan Garambozit në Aeroport dhe një automjet i ri Jeep “Skoda Kamik” 2021.

Blagoja Tashaminov, banesë e re, veturë e re dhe dy motoçikleta, më parë ka vozitur një “punto”.

Ivica Tomovski, drejtor i shtabit qendror të VMRO-DPMNE-së, është pronar i tavernës “Babino”.

Sekretari i përgjithshëm i VMRO-DPMNE-së, Sajkoski, dhe punonjësi i tij në MPB, Topal, lojtari kryesor për lejet e ndërtimit nëpër komuna, janë duke u futur në reke, thotë burimi, dhe raporton Mickoski.