Ka ndërruar jetë 20 vjeçari nga Tetova! Mësohet se i riu ishte Arti Ademi i cili ka ndërruar jetë pas një infarkti siç raportojnë familjarët.

Lajmi është konfirmuar nga të afërt të të ndjerit në rrjetet sociale. Arti Ademi ka qenë student në Fakultetin Juridik në Universitetin e Tetovës dhe fëmijë i dy prindërve profesor universitar Valbon Ademit dhe Linda Ademit nga Tearca.

Varimi i të ndjerit do të bëhet nesër 02.03.2023 (E Enjte) pas faljes së namazit të Iqindisë . Ngushllime për familjen Ademi kurse të ndjerin Zoti e shpërbleft me xhennet.