Wednesday, March 29, 2023

Ibraimi: “Fronti për Europë”, bllokon shtrirjen ruse në Maqedoninë e Veriut

“Fronti për Europë” nëse shfrytëzohet mirë nga...

Ekspozitë e vizatimeve fëmijërore nga karvani “Kuvendi për qytetarët”

Në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë së...

Dy të vdekur, një i plagosur, MPB me detaje zyrtare për vrasjen në Shkup

Sipas informacioneve që ka zbuluar Ministria e Punëve të Brendshme dhe inicialeve të shpërndara në opinion është konfirmuar pohimet e mediave online.

Ashtu edhe siç shkruanin mediat, raportohet se jetën në këtë sulm e ka humbur personi me nofkën “Zhilla”, me iniciale J.K .

Në kumtesën e fundit, MPB ka kumtuar edhe inicialet e personave që kanë humbur jetën dhe njërin i cili ka mbetur i plagosur.

“Më 06.03.2023 në 20:11 në sekotrin për Punë të Brendshme Shkup është paraqitur se në një object hotelierik në Shkup disa persona kanë gjuajtur në drejtimë të personave J.K dhe E.I të cilët kanë ndërruar jetë në vendin e ngjarjes dhe A.T i cili është dërguar në spital për kurim”, thuhet mes tjerash nga MPB.