Thursday, March 30, 2023

Keqpërdorën seksualisht të miturën – dhjetë persona privohen nga liria

Hetimet për keqpërdorim seksual dhe përgatitje të...

Kryeprokurori Joveski s’jep detaje për mbikëqyrjen e Korridoreve 8 dhe 10-D

Kryeprokurori Lubomir Joveski nuk jep detaje lidhur...

Sulmohet fizikisht një i mitur nga Sellca.

Dyzet e dy vjeçari A.S. nga Sellca...

Grubi: BDI-ja ka shumë kuadro, kemi kulturë institucionale

Duke folur për Korridorin 8, zëvendës kryetari i parë i Qeverisë, Artan Grubi në emisionin 24 Analiza në TV24 ka thënë se ky është projekt më i madhë infrastrukturorë që nga pavarësimi i vendit.

“Në zyrën time, kam gjithçka, kosh, gol, top e gjithçka. Mi dhanë si “dhuratë” nga Agjencioni për Rini dhe Sport e cila me rikonstruimin e Qeverisë do ti takojnë Ministrisë për Sistem Politik”, tha Grubi, duke shtuar se aty nuk ka asgjë të pamoralshme.

Ai tha se ndër vite ka krjuar kuadro dhe din shumë mirë të udhëheqë me shtetin

“BDI-ja krijoji kuadro të mira që do të dijnë të udhëheqin me institucionet. Kemi kulturë institucionale. Për atë edhe janë rezultatetet”, tha Grubi

/indeks.mk/