Wednesday, March 29, 2023

Ekspozitë e vizatimeve fëmijërore nga karvani “Kuvendi për qytetarët”

Në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë së...

Seanca e Komisionit Parlamentar për Politikë të Jashtme

Shkup, 29 mars – Komisioni Parlamentar për Politikë...

Korridori 8/ Grubi: Ëndrra po realizohet

Zëvendëskryeministri i parë, Artan Grubi nëpërmes një statusi në rrjetet sociale, ka shkruar se sot është ditë e madhe sepse siç thotë në Komitetin Drejtues dhe më vonë edhe në Qeveri do ta shqyrtojmë raportin e konsulentit mbi negociatat me konzorciumin Bechtel-Enka për ndërtimin e koridorit 8.

Grubi më tej thotë se erdhi edhe dita e shumëpritur.

Reagimi i plotë:
Ditë e madhe na pret sot në Komitetin Drejtues dhe më vonë edhe në Qeveri ku do ta shqyrtojmë raportin e konsulentit tonë mbi negociatat me konzorciumin Bechtel-Enka për ndërtimin e koridorit 8 dhe 10-D si dhe propozim kontratën për miratim dhe nënshkrim.
Erdhi edhe dita e shumëpritur 🤞