Saturday, December 2, 2023

Prokuroria ka siguruar video pamje nga vrasja e dyfishtë në Shkup

Nga Prokuroria kanë dhënë indormacione gjatë ditës së sotme për vrasjen e dyfishtë në afërsi të Kalasë së Shkupit, Nga Prokuroria thonë se janë siguruar video incizime nga objekti ku janë vrarë dy shkupjanët, por edhe nga objektet për rreth dhe kamerat e qytetit.

“Me urdhër të prokurorit ndaj trupave të të ndjerëve do të bëhet autopsi. Të gjitha gjurmët dhe provat materiale të siguruara dhe të mbledhura nga vendngjarja në objektin hotelierik ku ndodhi ngjarja janë dorëzuar për ekspertizë. Janë siguruar pamje nga video survejimi i vetë objektit, i ambienteve përreth, si dhe i sistemit “Qytet i sigurt”, të cilat do të kontrollohen në detaje. Prokurori publik ka lëshuar urdhër për intervistim me të lënduarin dhe me disa persona të tjerë të cilët kanë qenë të pranishëm në objekt gjatë ngjarjes, si dhe me persona të tjerë që mund të kenë dijeni për ngjarjen”, thonë nga Prokuroria.