Thursday, March 30, 2023

Keqpërdorën seksualisht të miturën – dhjetë persona privohen nga liria

Hetimet për keqpërdorim seksual dhe përgatitje të...

Kryeprokurori Joveski s’jep detaje për mbikëqyrjen e Korridoreve 8 dhe 10-D

Kryeprokurori Lubomir Joveski nuk jep detaje lidhur...

Sulmohet fizikisht një i mitur nga Sellca.

Dyzet e dy vjeçari A.S. nga Sellca...

Rexhepi: Urime të gjithëve miratimi i projektit për ndërtimin e Korridorit 8 dhe 10-D

Zëvendësministri i Transportit dhe Lidhjeve, Bekim Rexhepi ka uruar të gjithë qyetëtarët për miratimin e projektit për ndërtimin e Korridorit 8 dhe 10-D nga Qeveria e Maqedonisë.

Rexhepi në rrjetin social ka dhënë dhe disa sqarime lidhur me investimin më të ri.

/Ditari.mk/

Statusi i plotë:

Qeveria miratoi kontratën për ndërtimin e korridoreve 8 dhe 10-D, me propozimin e Komisionit për Negociatat për ndërtimin e korridoreve 8 dhe 10-D.
Korridori 8 është i gjatë 68 kilometra, autostradë me gjashtë korsi, nga Tetova në Gostivar, Kërçovë, përmes Strugës në Kfasan, ndërsa korridori 10-D nga Prilepi në Manastir është 40 kilometra dhe do të ketë gjashtë korsi.
Urime…..