Wednesday, March 29, 2023

Ibraimi: “Fronti për Europë”, bllokon shtrirjen ruse në Maqedoninë e Veriut

“Fronti për Europë” nëse shfrytëzohet mirë nga...

Ekspozitë e vizatimeve fëmijërore nga karvani “Kuvendi për qytetarët”

Në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë së...

Sulmohet fizikisht një person në Gostivar, arrestohet një djalë dhe dy vajza

Sot (07-mars) rreth orës 10:00 pjestarët e policisë nga SPB-Tetovë- DPB Gostivar, kanë privuar nga liria personat F.M. (35) nga Banjica e Poshtme e Gostivarit 37-vjeçaren L.A. nga Vrapçishti i Gostivaarit dhe 25-vjeçaren M.Sh. nga Prilepi, të cilët mbrëmë rreth orës 02.00 kanë qenë të raportuar nga 27-vjeçari A.R. nga Gostivari, se në rrugën Goce Dellçev në Gostivar e kanë sulmuar fizikisht dhe e kanë lënduar me mjet të mprehtë.

Ata janë mbajtë në komesariat për zbardhejn dhe dokumentimin e rastit.