Friday, December 8, 2023

Vetura e vrasësve gjendet e djegur, në kërkim edhe bashkëpunëtorë tjerë

Gjendet e djegur vetura “Audi 6”, me të cilën katër vrasësit e trefishtë arritën të ikin nga vendi i krimit, konkretisht nga lokali “Shisha Bar”, ku mbeti i vrarë në vendngjarje Jeton Krivanjeva dhe Enes Iseni, ndërsa në spital ndërroi jetë edhe Tahla Ali, kamerieri i lokalit.