Thursday, March 30, 2023

Keqpërdorën seksualisht të miturën – dhjetë persona privohen nga liria

Hetimet për keqpërdorim seksual dhe përgatitje të...

Kryeprokurori Joveski s’jep detaje për mbikëqyrjen e Korridoreve 8 dhe 10-D

Kryeprokurori Lubomir Joveski nuk jep detaje lidhur...

Sulmohet fizikisht një i mitur nga Sellca.

Dyzet e dy vjeçari A.S. nga Sellca...

Çka po ndodhë me lokalin ku mbrëmë ndodhi vrasja në Çarshi të Shkupit (VIDEO)

Kafeteria “Shisha Bar” në Çarshinë e Vjetër të Shkupit, ku mbrëmë ndodhi vrasja e dyfishtë, sot është e mbyllur.

Shiritat e policisë gë ishin vendosur për të siguruar vendin janë hequr. Sot nuk ka polici dhe as pronarët. Automjetet që kanë qenë të parkuara përballë lokalit janë hequr nga rruga.