Wednesday, March 29, 2023

Ibraimi: “Fronti për Europë”, bllokon shtrirjen ruse në Maqedoninë e Veriut

“Fronti për Europë” nëse shfrytëzohet mirë nga...

Ekspozitë e vizatimeve fëmijërore nga karvani “Kuvendi për qytetarët”

Në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë së...

Gir: Nuk ka tolerancë për korrupsionin, duhet të ndryshohet sistemi

Nuk kam njohuri për individë të cilët mund të jenë objektiv i sanksioneve, tha ambasadori i Bashkimit Evropian në vend, David Gir, i pyetur nëse Brukseli ka njohuri për personat që kanë lidhje me korrupsionin e lartë, pasi ambasadorja amerikane, Angela Ageler, tha se një apo dy persona do të jenë në listën e zezë të Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

Euro-ambasadori Gir me këtë rast theksoi se kur bëhet fjalë për korrupsionin, nuk ka tolerancë dhe nuk bëhet fjalë për identifikimin e individëve, por për ndryshimin e sistemit.