Wednesday, March 29, 2023

Ibraimi: “Fronti për Europë”, bllokon shtrirjen ruse në Maqedoninë e Veriut

“Fronti për Europë” nëse shfrytëzohet mirë nga...

Ekspozitë e vizatimeve fëmijërore nga karvani “Kuvendi për qytetarët”

Në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë së...

Lloga do ti vizitoj burgjet një nga një, kam përshtypjen se në burgje qëndrojnë njerëz të pafajshëm

Kam bindjen se në burgje qëndrojnë njerëz të pafajshëm, por këtë do të duhet ta dëshmojmë në procese adekuate”, tha Krenar Lloga, ministër i Drejtësisë në ClickPlus në TV21.

Këtë ai e tha për rastet e montuara, përfshirë edhe rastin “Alfa”.

Se si do të dëshmojnë se ata janë të pafajshëm, Lloga me përgjigje:

“Ne do të kërkojmë vlerësimin e një komisioni nga BE-ja që të dëshmojmë këtë. Janë më shumë se dy raste dhe për këtë tashmë ka komunikime zyrtare”, tha Lloga.