Thursday, March 30, 2023

Një restorant u kaplua nga zjarri në afërsi të LAMM-së

Në një restorant në afërsi të lidhjes Auto Moto të Maqedonisë së veriut shpërtheu zjarr. Nuk ka persona të lënduar, por është shkaktuar dëm material.

Nga Ministria e Punëve të Brendshme informojnë se në SPB Shkup, në orën 4:33 është paraqitur se në rrugën “Mitropolit Teodosij Golloganov” ka shpërthyer zjarr në një objekt të gastronomisë, me ç’rast është djegur brendësia e objektit dhe konstruksioni i çatisë.