Wednesday, March 29, 2023

Ibraimi: “Fronti për Europë”, bllokon shtrirjen ruse në Maqedoninë e Veriut

“Fronti për Europë” nëse shfrytëzohet mirë nga...

Ekspozitë e vizatimeve fëmijërore nga karvani “Kuvendi për qytetarët”

Në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë së...

Bastisje në Gjevgjeli, arrestohen dy persona

Ministria e Punëve të Brendshme (MPB) njofton se gjatë ditës së djeshme ka privuar nga liria 42 vjeçarin K.P. nga Gjevgjelia dhe 42 vjeçarin M.U. nga fshati Bogorodicë. Gjatë bastisjes në shtëpinë e K.P. të kryer me urdhër gjyqësor është gjetur dhe konfiskuar materie pluhur, një peshore digjitale, ndërsa M.U. është hasur gjatë shit-blerjes së drogës.

“Për rastin është njoftuar prokuroi publik nga Prokuroria Themelore Publike e Gjevgjelisë, ndërkohë që pas dokumentimit të plotë të rastit, ndaj personave në fjalë do të ngritët parashtresë adekuate”, thuhet në njoftimin e MPB-së.