Thursday, March 30, 2023

Keqpërdorën seksualisht të miturën – dhjetë persona privohen nga liria

Hetimet për keqpërdorim seksual dhe përgatitje të...

Kryeprokurori Joveski s’jep detaje për mbikëqyrjen e Korridoreve 8 dhe 10-D

Kryeprokurori Lubomir Joveski nuk jep detaje lidhur...

Sulmohet fizikisht një i mitur nga Sellca.

Dyzet e dy vjeçari A.S. nga Sellca...

BDI paralajmëron: Ai PO! vjen

Bashkimi Demokratik për Integrim ka nsiur fushatën me moton “Ai po vjen, Ai po vjen”.

Aktivistë dhe funksionarë të Bashkimit Demokratik për Integrim, për një çast të vetëm, kanë shkaktuar vërshim të platformave sociale Facebook dhe Instagram me parullën: Ai PO! vjen.

Fotografia me mbishkrimin “Ai po vjen” është bërë virale në rrjetet sociale.

Kjo fotografi me sa duket është pjesë e një fushate të filluar sot nga Bashkimi Demokratik për Integrim.

Fushata ka nxitur reagime të mëdha në opinion se kush po vjen megjithatë, BDI njihet për fushata kreative, ku një vit më parë nisi të shpërndaj ngjyrën e blertë, për të zbuluar më vonë agjendën e blertë të BDI-së.