Thursday, March 30, 2023

Francë, përplasje mes qytetarëve dhe policisë.

Rreth 800 mijë protestues bllokuan transportin publik,...

A do të lëviz Greqia drejt njohjes së Kosovës?

Nikos Dendias në vizitën e tij të...

Prezantimi i masave të reja për mbështetje të prodhuesve e vegjël të ushqimit dhe pijeve

Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave sot në Shkup do t’i prezantojë masat e reja për mbështetjen e prodhuesve të vegjël të ushqimit dhe pijeve.

Ngjarja është në kuadër të fushatës informuese në terren të Ministrisë për njohjen e bujqve   me masat e reja, ndërsa mbështetet nga Programi për rritjen e punësueshmërisë së tregut (IME) të financuar nga Agjencia Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim.

Në ngjarje fjalim do të mbajë ministri Lupço Nikollovski.