Wednesday, March 29, 2023

Ibraimi: “Fronti për Europë”, bllokon shtrirjen ruse në Maqedoninë e Veriut

“Fronti për Europë” nëse shfrytëzohet mirë nga...

Ekspozitë e vizatimeve fëmijërore nga karvani “Kuvendi për qytetarët”

Në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë së...

Grubi priti në takim Alexander Soros

 Zëvendëskryeministri i parë, Artan Grubi ka pritur sot në takim filantropin amerikan dhe Zëvendës presidentin e Fondacionit “Shoqëri e Hapur”, Alexander Soros.

Grubi ka shpërndarë në rrjetin social disa fotografi nga takimi i sotëm teksa ka treguar dhe temat për të cilat kanë diskutuar.

Statusi i plotë:

Bashkëbisedim miqësor mbi situatën aktuale politike, perspektivën europiane të vendit dhe mbarë rajonit me filantropin amerikan dhe Zëvendës presidentin e Fondacionit “Shoqëri e Hapur”, z. Alexander Soros.