Monday, December 11, 2023

KRRE-ja publikon çmimet e reja të derivateve të naftës

Komisioni Rregullator për Energjetik (KRRE) ka publikuar çmimet e reja të derivateve të naftës, sipas të cilave dizeli dhe EUROSUPER-95 do të lirohen për dy denarë.

Këto janë çmimet e reja që do të hyjnë në fuqi nga mesnata:

EURO-SUPER-95 do të shitet për 81,5 denarë për litër,

EURO-DIESEL do të shitet për 75,5 denarë për litër

Çmimi i EURO – SUPER-98 mbetet i pandryshuar, gjegjësisht 85,5 denarë për litër.