Të mërkurën mbrëma rreth orës 22:20, në Prelubishtë të Tetovës, zyrtarët policorë të SPB Tetovë kanë arr estuar 34-vjeçarin I.K. nga ky fshat,

pas denoncimit të bashkëfshatarëve të tij D.R.(45) dhe S.S.(61) se në rrugën rajonale Zhelinë-Jegunovcë, përgjatë së cilës po ecnin në këmbë,

rreth orës 19.15 ka tentuar t’i shkelte me veturën e tij “Reno” me targa të Tetovës, por ata kanë arritur t’i shmangen duke kërcyer anash rrugës.

Rasti është duke u zbardhur dhe dokumentuar.