Monday, May 29, 2023

Bastisje në Prilep, arrestohet një shpërndarës droge

MPB Maqedoni informon se me datë 21.03.2023 në Prilep, zyrtarë policorë nga SPB Manastir – kanë privuar nga liria I.K.(50) nga Prilepi.

Gjatë kontrollit të ushtruar në banesën e tij, të kryer me vendim gjykate, iu gjet dhe u sekuestrua një lëndëe bardhë, një peshore dixhitale dhe sende me mbetje të një lënde pluhuri.

“Ai është ndaluar në stacion policor dhe pas dokumentimit të plotë të rastit ndaj tij do të ngrihet kallëzim përkatës”, thonë nga MPB Maqedoni.